Mühendislik Fakültesi Öğrencilerinden Poster Sunum Etkinliği

Tarih: 04/12/2012
Mühendislik Fakültesi üçüncü sınıf öğrencilerinin ”Nanotechnology“ ve ”Science, Technology and Society“ dersleri dönem sonu ödevleri kapsamında gerçekleştirdikleri poster sunumları, Mühendislik Fakültesi Teknopark binası giriş holünde sergilendi.

Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa E. Özser danışmanlığında gerçekleştirilen çalışma 26 posterden oluştu. Posterlerde nanobilim, nanoteknolojik uygulamalar, sağlık, çevre, enerji teknoloji ve toplum, gibi konular ele alınarak incelendi.

Sunum çerçevesinde Mühendislik Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Zafer Ağdelen, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Bursu T. Ersöz, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kamil Dimililer ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Haydar’dan oluşan jüri ”En iyi poster“ ve ”En iyi tasarım“ ödüllerini hak eden posterleri seçti

Nanotechnology başlığında ”En iyi poster“ ödülünü Nazmi Tuncel’in ”Nano Ethics“, ”En iyi tasarım“ ödülünü de Nadir Tığ’ın ”Nanotechnology in Health“ başlıklı posterleri kazandı.