GAÜ KARİYER UZMANLARI, 7-14 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA TÜM TÜRKİYE’DE ÜNİVERSİTE ADAYLARI İLE BİRARAYA GELİYOR

Tarih: 30/07/2018

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kariyer ve tercih uzmanları, 2018-2019 Akademik Yılı`nda bünyesine katılacak olan üniversite adayları ile; 7 farklı tercih fuarı ve 52 farklı ilde bir araya geliyor.

Türkiye`deki çeşitli illerde gerçekleşecek programlarda, üniversite eğitimlerini GAÜ ve Kuzey Kıbrıs`tan yana kullanmayı planlayan adaylara yönelik bilgilendirme ve kariyer noktasında ki planlamalara yardımcı olmak için, üniversite adayları ile bir araya gelmek üzere GAÜ Kariyer ve Tercih uzmanları yola çıkıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Türkiye Marketing Koordinatörü Mehtap Karabulut, bu yıl üniversite yerleştirme sisteminin değiştiğine işaret ederek, geçtiğimiz haftalarda TYT sınavına giren üniversite aday öğrencilerinin sınav sonuçlarının 31 Temmuz Salı günü açıklanacağını belirtti. Karabulut, ÖSYM’nin yaptığı açıklamaya istinaden, tercihlerin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşeceğini ifade ederek, GAÜ olarak bu yıl, 7 farklı noktada düzenlenecek olan tercih fuarlarında yer alacaklarını, bunun yanında, üniversite adayları ile buluşmak ve tercihleri ile kariyer yolculuklarına destek olmak için; GAÜ’nün 52 farklı ilde bulunan temsilcilik ve ofislerinde de eğitim ve kariyer uzmanları ile adayları bekliyor olacaklarını söyledi.

Karabulut açıklamasının devamında ise; GAÜ’nün “Tutkun Senin Geleceğin” sloganı ile yer alacağı fuarların; 1-2 Ağustos tarihleri arasında Ankara Anfa Altıpark’ta, 4-5-6 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde, 8-9 Ağustos tarihleri arasında İzmir Tepekula Kongre ve Sergi Merkezi’nde, 10 Ağustos Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde, 10-11 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Green Park Convention Centre’de,  11-12 Ağustos Bursa Merinos AKM’de ve 12 Ağustos’ta ise Adana Sheraton Grand Adana Hotel’de gerçekleşeceğini bildirdi.